Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 230 克 牛奶
- 185 克 蓬萊米粉
- 15 克 樹薯粉
- 10 克 洋車前子粉
- 5 克 鹽
- 10 克 糖
- 1 茶匙 乾酵母粉
- 25 克 奶油 ,切塊,置於室溫軟化,多備一些刷油用
- 1 顆 蛋
- 水 ,少許(噴水用)
- Wartości odżywcze
- na 1 片
- Kalorie
- 839.7 kJ / 201.7 kcal
- Białko
- 4.2 g
- Węglowodany
- 33.3 g
- Tłuszcz
- 5.8 g
- Błonnik
- 0.2 g