越式煎餅

越式煎餅

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 人份

Składniki

  • 在來米粉
    140 克
  • 中筋麵粉
    60 克
  • 薑黃粉
    1 大匙
  • 400 克
  • 45 克
  • 洋蔥 ,切絲
    100 克
  • 火鍋五花肉片
    150 克
  • 蝦仁
    100 克
  • 新鮮豆芽菜 ,去頭尾
    100 克
  • ½ 茶匙
  • 魚露
    1 大匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 新鮮綜合生菜
    150 克
  • 新鮮香菜 ,取葉
    10 克
  • 甜辣醬 ,依個人口味調整
    50 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 414.6 kcal / 1711.2 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 18.9 g
Węglowodany 48.4 g
Błonnik 1.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...