
Urządzenia i Akcesoria
越式煎餅
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 人份
Składniki
-
在來米粉140 克
-
中筋麵粉60 克
-
薑黃粉1 大匙
-
水400 克
-
油45 克
-
洋蔥 ,切絲100 克
-
火鍋五花肉片150 克
-
蝦仁100 克
-
新鮮豆芽菜 ,去頭尾100 克
-
鹽½ 茶匙
-
魚露1 大匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
新鮮綜合生菜150 克
-
新鮮香菜 ,取葉10 克
-
甜辣醬 ,依個人口味調整50 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
414.6 kcal /
1711.2 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
18.9 g
Węglowodany
48.4 g
Błonnik
1.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

越南,越美味
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan