Urządzenia i Akcesoria
Kasutera (Castella) Panqué de miel
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
16 rebanadas
Składniki
-
mantequilla sin sal para engrasar
-
7 huevos medianos
-
250 g de azúcar
-
60 g de leche
-
80 g de miel
-
200 g de harina de trigo
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 rebanada
Białko
4 g
Kalorie
695 kJ /
166 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
MÁS QUE SUSHI
10 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Pastel húmedo de chocolate
1 godz. 25 min
Roles de canela
2 godz. 30 min
Muffins con crema de avellana y chocolate
40 min
Pasta sable
1 godz. 50 min
Tarta de manzana
1 godz.
Panqué de nuez glaseado
1 godz. 30 min
Strudel de manzana
1 godz. 45 min
Pastel lava de chocolate
30 min
Panqué de vainilla
2 godz. 40 min
Panqué de limón con crema de zarzamoras
1 godz. 45 min
Panqué con chocolates
1 godz.
Panqué de plátano
2 godz. 15 min