Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 cibule, napůl
- 200 gramů anglické slaniny, na větší kostky
- 1350 gramů vody
-
2
vrchovaté čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
lub 2 kostky zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - ¼ čajové lžičky majoránky, sušené
- ¼ čajové lžičky tymiánu, sušeného
- ¼ čajové lžičky pepře, mletého
- 900 gramů brambor, nakrájených (cca 2 cm)
- 450 gramů mražené směsi hrášku a mrkve
- 10 vídeňských párků (nožiček), na kousky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2153 kJ / 513 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Błonnik
- 7.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fazolová polévka s klobásou
35min
Fazolková polévka
35min
Polévka s těstovinami, vepřová rolka se zeleninou a 2 druhy muffinů, s džemem a s ovocem
1 Std. 40 Min
Cizrnová polévka se slaninou
40min
Zeleninová polévka a brokolice se sýrovou omáčkou
25min
Cizrnová polévka s jehněčím masem
45min
Polévka z červené řepy
40min
Bramborová krémová polévka se zeleninou
35min
Hrachová krémová polévka
25min
Mrkvová krémová polévka
30min
Zeleninová polévka s těstovinami
50min
Krémová květáková polévka
30min