Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g frischer Meerrettich, in Stücken (1 cm)
- 125 g Forellenfilet, geräuchert
- 200 g Ricotta
- 20 g Zitronensaft
- ¾ TL Salz
- 8 Prisen Pfeffer
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 300 g Rote Bete, in Würfeln (2 cm)
- 250 g Rotkohl, in Stücken (3 cm)
- 25 g Butter, weich
- 800 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe
lub 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 40 g Johannisbeer-Gelee
-
1
Shiso-Kresse-Beet
lub 1 Kresse-Beet
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1092 kJ / 261 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rote-Bete-Suppe
40 min
Rote-Bete-Suppe mit Kräuter-Grieß-Klößchen
1 godz. 10 min
Zucchinisuppe mit Minze
35 min
Pastinaken-Porreesuppe mit Walnusscroûtons
50 min
Staudensellerie-Birnen-Schaumsuppe
50 min
Knollenselleriesuppe mit Räucherforelle
50 min
Mangold-Ingwer-Suppe
40 min
Pastinaken-Porree-Suppe mit Sirup-Äpfeln und Knusperbacon
40 min
Rote-Rüben-Suppe (vegan)
45 min
Pastinakensuppe mit Kürbis und Apfel
45 min
Getrüffeltes Topinambur-Süppchen
35 min
Rote-Rüben-Selleriesuppe
40 min