Urządzenia i Akcesoria
Nudelsuppe med kylling
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 portioner
Składniki
Kylling
-
kylling (1,2-1,4 kg, skal passe i Varoma-fadet)1
-
citron skåret i halve1
-
løg skåret i kvarte150 g
-
fed hvidløg3
-
ingefær (2 cm), uden skræl1 stykke
-
forårsløg rengjorte og skåret i mindre stykker (ca. 3 forårsløg)150 g
-
koriander, frisk3 kviste
-
misopasta (se tip)2 spsk
-
soyasauce2 spsk
-
mirin (se tip)1 spsk
Fond
-
løg (ca. 1 løg), skåret i halve150 g
-
røde chilier, friske uden kerner hvis ønsket1 - 2
-
10 champignoner, friskeshiitake svampe, tørrede opblødte og skåret i skiver3 - 4
-
sesamolie, koldpresset1 tsk
-
1 hønsebouillon, terning (til 0,5 l)hønsebouillon1 spsk
-
vand1550 g
-
æg (hele)4
-
udon nudler skyllede (se tip)400 g
-
gulerødder skåret i halve på langs og derefter i mindre stykker.120 g
-
babymajs, dåse drænet og skåret i halve100 - 150 g
-
broccoli vasket og skåret i små buketter.150 - 200 g
-
salt, fint efter smag1 - 2 tsk
-
forårsløg rengjorte og skåret i tynde strimler til pynt1 - 2
-
koriander, frisk kun blade, til pynt2 - 3 kviste
-
ristet løg til pynt (valgfrit) (se tip)1 spsk
-
tangplade skåret i tynde strimler (valgfrit) (se tip)1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
86.3 g
Kalorie
3880 kJ /
923 kcal
Tłuszcz
45.5 g
Błonnik
9.6 g
Węglowodany
38.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
All meals in one
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Gulerods- og sellerisuppe
45 min
Misosuppe med tofu
Brak ocen
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Brak ocen
Vietnamesisk pho
Brak ocen
Miso kyllinge suppe
Brak ocen
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Brak ocen
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Brak ocen
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Brak ocen
Vichyssoise med pasta
35 min
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Brak ocen
Aubergine cream soup
Brak ocen
Kyllingelaksa
30 min