Urządzenia i Akcesoria
Pasta med kylling, champignon og grønne bønner
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portioner
Składniki
-
parmesanost skåret i mindre stykker (3 cm)60 g
-
hvidløgsfed efter smag1 - 2
-
løg skåret i halve60 g
-
olivenolie20 g
-
150 g snitbønner, skåret i mindre stykker (2-3 cm)grønne bønner, friske skåret i mindre stykker (2-3 cm)150 g
-
champignoner, friske skåret i kvarte150 g
-
kyllingebrystfileter skåret i mindre stykker (3 cm)250 g
-
salt, fint efter smag½ - 1 tsk
-
sort peber, friskkværnet¼ tsk
-
vand400 g
-
fløde, min 30 % fedt200 g
-
1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l), smuldretgrøntsagsbouillon1 tsk med top
-
pasta, tørrede, fusilli eller lignende pasta200 g
-
cherrytomater skåret i halve70 g
-
basilikumblade revet i stykker16
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
30 g
Kalorie
2233 kJ /
533 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
4.5 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
All meals in one
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Piri Piri kylling med salat
Brak ocen
Provencalsk kylling
Brak ocen
Kylling med honning og blomkålspuré
50 min
Steak au Poivre (peberbøf)
Brak ocen
Oksekødskofta med feta
Brak ocen
Kaloriefattig lasagne
Brak ocen
Bahn mi med kylling
Brak ocen
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Brak ocen
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Brak ocen
Fitnessbowls med brune ris og kylling (1800 kcal)
Brak ocen
Svinemørbrad med selleripuré og citronsauce (1800 kcal)
Brak ocen
Dal med kylling og spinat (1500 kcal)
40 min