
Urządzenia i Akcesoria
Ærte-Ingefær suppe, citronlaks, broccoli og kartofler
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portion
Składniki
-
olivenolie80 g
-
soyasauce50 g
-
farin½ tsk
-
citron skal og saft1
-
ferske laksefileter, uden skind (150-180 g hver)4
-
ingefær (opcjonalnie) skrallet, i skiver5 - 10 g
-
fed hvidløg1
-
skalotteløg i mindre stykker100 g
-
porre kun den hvide del, skåret i skiver100 g
-
selleristilk100 g
-
ærter, frost350 g
-
vand450 g
-
salt2 tsk
-
kartoffel skåret i tern (1 cm)250 g
-
broccoli delt i buketter400 g
-
sort peber, stødt2 knivspids
-
madlavningsfløde, ca. 18% for smag50 - 100 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
713 kcal /
2984 kJ
Białko
44 g
Tłuszcz
44 g
Węglowodany
30 g
Błonnik
10.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Min Kogebog
146 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Brak ocen
30 min
Brak ocen
30 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen