Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 125 g banana cortada em pedaços
- 160 g leite
- 15 g mel
- 1 c. chá de fermento de padeiro seco (7 g)
- 150 g farinha de centeio, mais q.b. p/ polvilhar
- 180 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
- 15 g sementes de papoila
- Wartości odżywcze
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1070 kJ / 256 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 4.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pão de centeio e aveia
1h 30min
Pão de centeio e noz
1h 25min
Pão de milho
1h 20 min
Barras de aveia, banana e morango
1h 25min
Pães de centeio
2h 10min
Gelado de spirulina
16 Std. 10 Min
Pão norueguês
55min
Pão da terra
1h 35 min
Pão de batata
12h
Cacetinhos de centeio
1h 30min
Pão de espelta e trigo sarraceno
1j 55 menit
Pãezinhos de cereais
2h