Urządzenia i Akcesoria
Torta de cacau
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
8 doses
Składniki
Massa
-
claras de ovo6
-
açúcar light60 g
-
gemas de ovo6
-
farinha tipo 5540 g
-
cacau em pó mais q.b. p/ cobrir20 g
-
fermento p/ bolos½ c. chá de
Recheio
-
queijo-creme (até 30% de gordura)150 g
-
açúcar light1 ½ c. chá de
-
açúcar baunilhado1 c. chá de
-
raspa de limão2 c. chá de
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
162.3 mg
Białko
6 g
Kalorie
672.8 kJ /
160.8 kcal
Tłuszcz
9.5 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sobremesas
30 Przepisów
Portugalia
Portugalia