青椒鑲肉

青椒鑲肉

5.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
12 個

Składniki

  • ,少許
  • 麵包粉
    40 克
  • 牛奶
    60 克
  • 洋蔥 ,切塊(約3公分)
    60 克
  • 梅花肉 ,切塊(約2公分)
    250 克
  • 豬絞肉
    300 克
  • 1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 1 顆
  • 青椒 (約500克),切對半(直切),去籽
    6 個
  • 低筋麵粉 ,少許
  • 20 克
  • 清酒
    10 克
  • 味醂
    25 克
  • 醬油
    25 克
  • 蕃茄醬
    30 克
  • 美生菜 ,適量
  • 蕃茄 ,適量

Wartości odżywcze na 1 個

Kalorie 176.4 kcal / 737.2 kJ
Białko 9.9 g
Tłuszcz 10.9 g
Węglowodany 9.6 g
Błonnik 1.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...