Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
乳酪球外皮
- 25 克 奶油 ,切塊,置於室溫軟化,多備一些抹油用
- 10 克 冰糖粉
- 40 克 低筋麵粉
乳酪餡
- 120 克 奶油乳酪 ,切塊,置於室溫軟化
- 10 克 奶油 ,切塊,置於室溫軟化
- ¼ 枝 香草豆莢 ,只取籽 (opcjonalnie)
- 2 顆 蛋黃
- 25 克 冰糖粉
- 1 ½ 茶匙 玉米粉
- Wartości odżywcze
- na 1 個
- Kalorie
- 330.2 kJ / 79 kcal
- Białko
- 1.7 g
- Węglowodany
- 6.8 g
- Tłuszcz
- 5.2 g
- Błonnik
- 0.4 g