乳酪球
TM5 TM6

乳酪球

4.1 (8 ocen)

Składniki

乳酪球外皮

  • 25 克 奶油 ,切塊,置於室溫軟化,多備一些抹油用
  • 10 克 冰糖粉
  • 40 克 低筋麵粉

乳酪餡

  • 120 克 奶油乳酪 ,切塊,置於室溫軟化
  • ¼ 枝 香草豆莢 ,只取籽 (opcjonalnie)
  • 10 克 奶油 ,切塊,置於室溫軟化
  • 2 顆 蛋黃
  • 25 克 冰糖粉
  • 1 ½ 茶匙 玉米粉

Wartości odżywcze
na 1 個
Kalorie
330.2 kJ / 79 kcal
Białko
1.7 g
Węglowodany
6.8 g
Tłuszcz
5.2 g
Błonnik
0.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy