Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 蒜头
- 10 克 油
- 20 克 葱, 切段
- 270 克 番茄, 切块
- 160 克 白玉菇, 切段
- 160 克 鸿喜菇
- ¼ 茶匙 盐
- ¼ 茶匙 麻油
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 259 kJ / 62 kcal
- Białko
- 2.753 g
- Węglowodany
- 7.026 g
- Tłuszcz
- 3.065 g
- Błonnik
- 3.45 g