番茄炒菇
TM31 TM5 TM6

番茄炒菇

3.0 (3 oceny)

Składniki

  • 10 克 蒜头
  • 10 克 油
  • 20 克 葱, 切段
  • 270 克 番茄, 切块
  • 160 克 白玉菇, 切段
  • 160 克 鸿喜菇
  • ¼ 茶匙 盐
  • ¼ 茶匙 麻油

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
259 kJ / 62 kcal
Białko
2.753 g
Węglowodany
7.026 g
Tłuszcz
3.065 g
Błonnik
3.45 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy