![Rote Mojo Sauce Rote Mojo Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/778F2104-278E-4DC8-AD58-88571A56E6B1/Derivates/084E93B7-DA40-40C5-8DCC-CE136F67D1CB.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 - 4 rote Chilischoten, frisch, entkernt, nach Geschmack
- 2 rote Paprika, in Stücken
- 6 Knoblauchzehen
- 40 g Balsamico, hell
- 1 TL Zucker
- ¾ TL Salz
- 2 TL Paprika rosenscharf
- 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 40 g Öl
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 263 kJ / 63 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 0.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pesto mit Basilikum
5 min
Kanarische Runzelkartoffeln mit Meersalz
45min
Tomaten-Pesto
10 min
Mojo für Meeresfrüchte
10 min
Grüner Mojo
10 min
Mojo Amarillo
45min
Safran-Aioli
40min
Tortilla mit Oliven-Tapenade
35min
Albondigas mit feuriger Tomatensauce
40min
Patatas Bravas mit Chorizo
1h 15min
Aioli à la Axel Henkel
10 min
Aioli, klassisch
10 min