Urządzenia i Akcesoria
Rote Mojo Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
8 Portionen
Składniki
-
rote Chilischoten, frisch entkernt, nach Geschmack2 - 4
-
rote Paprika in Stücken2
-
Knoblauchzehen6
-
Balsamico, hell40 g
-
Zucker1 TL
-
Salz¾ TL
-
Paprika rosenscharf2 TL
-
Kreuzkümmel, gemahlen1 TL
-
Öl40 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
1 g
Kalorie
263 kJ /
63 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Früh-Kartoffeln
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Aioli, klassisch
10 min
Grüner Mojo
10 min
Tortilla mit Oliven-Tapenade
35 min
Mojo Amarillo
45 min
Mojo für Meeresfrüchte
10 min
Safran-Aioli
40 min
Zwiebel-Balsamico-Chutney
1 godz.
Patatas Bravas mit Chorizo
1 godz. 15 min
Zitrus-Aioli
10 min
Kanarische Runzelkartoffeln mit Meersalz
45 min
Albondigas mit feuriger Tomatensauce
40 min
Aioli à la Axel Henkel
10 min