Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 克 新鲜嫩菠菜 ,汆烫备用
- 20 克 葱 ,汆烫备用
- 3 颗 蛋
- 515 克 水
- 3 茶匙 淀粉
- ½ 茶匙 盐
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 506.3 kJ / 121 kcal
- Białko
- 8.9 g
- Węglowodany
- 9.5 g
- Tłuszcz
- 4.9 g
- Błonnik
- 1.2 g