Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g Haferflocken, zart
- 170 g Haferkleie
- 500 g Magerquark
- 1 Pck. Backpulver
- 3 Eier
- 30 g Leinsamen
- 30 g Kürbiskerne
- 50 g Haselnüsse
- 1 TL Salz
- Wartości odżywcze
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 585 kJ / 140 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 2.8 g
Alternatywne przepisy
Mandel-Joghurt-Brot
1h 20min
Mandelriegel
1h 30min
Möhren-Curry-Brot
1h 30min
Zwiebel-Kürbiskern-Taler
50min
Leinsamenbrot
2h 30min
Tomaten-Oliven-Brot
1h 30min
Low Carb Zucchini-Brot
1h 30min
Quark-Mandel-Brötchen
1h 15min
Low Carb Soja-Mohn-Brot
2h
Low Carb Thunfischpizza
1h
Low-Carb-Brötchen
1h
Quark-Eiweißbrot
1h