Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de avellanas
- 75 g de azúcar
- 50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 50 g de chocolate con leche en trozos
- 50 g de chocolate blanco en trozos
- 100 g de leche entera
- 75 g de aceite de girasol
- Wartości odżywcze
- na 450 g
- Kalorie
- 9055.2 kJ / 2164.3 kcal
- Białko
- 21.4 g
- Węglowodany
- 170.4 g
- Tłuszcz
- 160.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 45.1 g
- Błonnik
- 12.1 g
- Sód
- 138.3 mg
Alternatywne przepisy
Magdalenas de nata
1 Std.
Bollos de leche rellenos de chocolate
2h 30 min
Panecillos de leche rellenos de chocolate al vapor
3h 35 min
Colines con hierbas provenzales
45 Min
Mug cake de crema de cacao y avellanas
20 Min
Turrón de chocolate
1 Std.
Rosquillas de bizcocho de chocolate
1 godz. 50 min
Crema de avellanas, chocolate negro y dátiles
5 min
Magdalenas de chocolate (sin huevo)
1 godz. 10 min
Turrón de chocolate crujiente
2h 20 min
Crema de cacao casera
5 min
Nata de trufa
8 godz. 15 min