Crema de chocolate y avellanas

4.6 273 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
450 g

Składniki

  • 50 g de avellanas
  • 75 g de azúcar
  • 50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
  • 50 g de chocolate con leche en trozos
  • 50 g de chocolate blanco en trozos
  • 100 g de leche entera
  • 75 g de aceite de girasol

Wartości odżywcze na 450 g

Sód 138.3 mg
Białko 21.4 g
Kalorie 9055.2 kJ / 2164.3 kcal
Tłuszcz 160.9 g
Błonnik 12.1 g
Tłuszcz nasycony 45.1 g
Węglowodany 170.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...