Crema de chocolate y avellanas

4.6 268 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
450 g

Składniki

  • de avellanas
    50 g
  • de azúcar
    75 g
  • de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
    50 g
  • de chocolate con leche en trozos
    50 g
  • de chocolate blanco en trozos
    50 g
  • de leche entera
    100 g
  • de aceite de girasol
    75 g

Wartości odżywcze na 450 g

Kalorie 2164.3 kcal / 9055.2 kJ
Białko 21.4 g
Tłuszcz 160.9 g
Węglowodany 170.4 g
Błonnik 12.1 g
Tłuszcz nasycony 45.1 g
Sód 138.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...