五香牛肉馅
TM5 TM6

五香牛肉馅

4.0 (18 ocen)

Składniki

  • 100 克 西芹 ,切块
  • 100 克 胡萝卜 ,切块
  • 150 克 洋葱 ,切块
  • 500 牛肉肉糜
  • 2 茶匙 盐
  • 120 克 水
  • 1 汤匙 鸡粉
  • 1 汤匙 糖
  • 10 克 五香粉
  • 10 克 麻油

Wartości odżywcze
na 1 罐
Kalorie
3854 kJ / 921 kcal
Białko
104.3 g
Węglowodany
50 g
Tłuszcz
33 g
Błonnik
6.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy