Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 克 京葱 (只取葱白),切段
- 盐, to taste
- 30 克 特级初榨橄榄油
- 30 克 无盐黄油
- 250 克 土豆 ,去皮,切块
- 700 克 水
-
1
块 蔬菜高汤块
lub 1 满茶匙 蔬菜高汤酱 - 1 小撮 白胡椒粉
- 1 小撮 豆蔻粉
- 100 克 牛奶
-
新鲜细香葱 ,切碎,装饰用
lub 新鲜意大利芹 ,切碎,装饰用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 742 kJ / 177 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 1.7 g