Urządzenia i Akcesoria
Mandelpudding mit Rosenwasser
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
2 Portionen
Składniki
-
Pistazien, ungesalzen, geschält30 g
-
Zucker35 g
-
Speisestärke25 g
-
Mandeldrink300 g
-
Rosenwasser je nach Geschmack2 - 5 Tropfen
-
Rosenblätter essbar, oder essbare Blüten aus der Kühltheke5 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
4 g
Kalorie
1014 kJ /
242 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Total verknallt
12 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Grießhelva - İrmik Helvası
1 godz. 25 min
Persischer Möhren-Kokosnuss-Kuchen
2 godz. 20 min
Walnusssuppe mit Hühnchen - Tavuk Etli Ceviz Çorbası
1 godz. 15 min
Reiskuchen mit süßer Adzukibohnen-Paste
8 godz. 25 min
Sesamstollen
32 godz.
Kokos-Vanille-Pudding
1 godz. 15 min
Kokosnuss-Pistazien-Kuchen
1 godz. 10 min
Rivani (Orangen-Grieß-Kuchen)
1 godz. 15 min
Tapiokadessert
40 min
Dattel-Kokos-Konfekt
15 min
Marokkanischer Gugelhupf
1 godz. 35 min
Muhallabieh
3 godz. 20 min