Mandelpudding mit Rosenwasser
TM5 TM6

Mandelpudding mit Rosenwasser

3.8 (13 ocen)

Składniki

  • 30 g Pistazien, ungesalzen, geschält
  • 35 g Zucker
  • 25 g Speisestärke
  • 300 g Mandeldrink
  • 2 - 5 Tropfen Rosenwasser, je nach Geschmack
  • 5 g Rosenblätter essbar, oder essbare Blüten aus der Kühltheke

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
1014 kJ / 242 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
34 g
Tłuszcz
9 g
Błonnik
2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy