Urządzenia i Akcesoria
Bolo de crepes com avelãs caramelizadas
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
12 doses
Składniki
Praliné
-
açúcar100 g
-
avelã torrada50 g
Crepes
-
manteiga130 g
-
leite600 g
-
ovos3
-
farinha210 g
-
sal½ c. chá de
Creme
-
açúcar150 g
-
avelã torrada150 g
-
leite750 g
-
sal½ c. chá de
-
gemas de ovo6
-
amido de milho60 g
Cobertura
-
natas50 g
-
Cointreau10 g
-
chocolate p/ culinária partido em pedaços100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 doses
Białko
12 g
Kalorie
2238 kJ /
535 kcal
Tłuszcz
32 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Delícia de chocolate merengada
4h 30min
Macarons com creme de lavanda
5h 20min
Molho de caramelo
15min
Açúcar em pó
5min
Natas batidas
5min
Bolo base
1h 50min
Claras em castelo
10min
Canelones de chocolate com molho de morango
55min
Trifle de framboesa e limão
2h
Creme de pasteleiro
15min
Bolo panda
3h
Bolo Alasca
8h