
Urządzenia i Akcesoria
Tortiglioni mit Poulet und schwarzen Oliven
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen
Składniki
-
Olivenöl, nativ20 g
-
Schalotten30 g
-
Pouletbrustfilets in Würfeln (2-3 cm)400 g
-
schwarze Oliven, entsteint in Hälften8
-
grüne Oliven, entsteint in Hälften8
-
Salz1 ½ TL
-
Pfeffer, frisch gemahlen1 Prise
-
Wasser680 g
-
Tomatenpurée1 TL
-
Pasta getrocknet, Sorte Tortiglioni von bester Qualität350 g
-
Oregano, getrocknet1 Prise
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
498 kcal /
2084 kJ
Białko
33 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
64 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pasta
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria