Urządzenia i Akcesoria
Caipirinha-Creme
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
14 Portionen
Składniki
-
Gelatine weiß12 Blätter
-
Zucker braun oder weiß500 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt800 g
-
Eier8
-
weißer Rum200 g
-
Naturjoghurt 3,5% Fett1000 g
-
Limetten unbehandelt2
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
9 g
Kalorie
1980 kJ /
473 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feste feiern
109 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Rotweincreme
5 godz. 40 min
Eierlikörmousse
8 godz. 30 min
Zabaglione
15 min
Orangen-Likör-Creme
20 min
Cappuccino-Traum
3 godz. 30 min
Limetten-Ingwer-Mousse
8 godz. 20 min
Gebrannte Eierlikörcreme
1 godz. 15 min
Schokoladenmousse marmoriert
8 godz. 35 min
Tomaten-Cocktail
30 min
Engelsspeise
30 min
Glühweinsabayon
10 min
Birne-Helene-Eis mit Mandelstiften
12 godz.