Urządzenia i Akcesoria
Caipirinha-Creme
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
14 Portionen
Składniki
-
Gelatine weiß12 Blätter
-
Zucker braun oder weiß500 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt800 g
-
Eier8
-
weißer Rum200 g
-
Naturjoghurt 3,5% Fett1000 g
-
Limetten unbehandelt2
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
9 g
Kalorie
1980 kJ /
473 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feste feiern
109 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Schokoladenmousse
3 Std. 20 Min
Eierlikörmousse
8 Std. 30 Min
Biskuitdessert Zuppa inglese
2 Std. 30 Min
Birnencreme
3 Std. 30 Min
Zitronen-Joghurt-Mousse
1 Std. 15 Min
Limetten-Ingwer-Mousse
8 Std. 20 Min
Limoncello-Creme
5 Std.
Cappuccino-Traum
3 Std. 30 Min
Panna Cotta al caffè
5 Std.
Amaretto-Eisparfait
8 Std. 15 Min
Schokoladen-Orangen-Mousse
2 Std. 20 Min
Sardische Joghurtcreme
9 Std.