Tiramisù al pandoro

Tiramisù al pandoro

4.5 70 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 4 godz.
8 porzioni

Składniki

Crema di mascarpone
  • 120 g di zucchero
  • 3 uova a temperatura ambiente, i tuorli e gli albumi separati
  • 500 g di mascarpone
Terminare la preparazione
  • 1 pandoro (da 750 g)
  • caffè espresso q.b.
  • cacao amaro in polvere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 761 kcal / 3186 kJ
Białko 15.3 g
Tłuszcz 49.8 g
Węglowodany 62.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...