Urządzenia i Akcesoria
Chicago-Style Deep Dish Pizza
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
8 slices
Składniki
-
water at room temperature315 g
-
dried instant yeast3 tsp
-
sugar1 tsp
-
olive oil for greasing
-
fine sea salt3 tsp
-
olive oil45 g
-
unsalted butter melted60 g
-
cornmeal, medium30 g
-
plain flour570 g
-
mozzarella cut in pieces (approx. 2 cm)370 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (approx. 1 cm)230 g
-
sausage Italian, (e.g luganega), cut in pieces (approx. 2 cm)270 g
-
onions quartered (approx. 1 large)200 g
-
garlic cloves15 g
-
tinned chopped tomatoes800 g
-
dried oregano½ tsp
-
fresh rosemary½ tsp
-
dried chilli flakes to taste¼ tsp
-
dried basil½ tsp
-
pepperoni to taste115 g
-
salami to taste115 g
-
back bacon, sliced diced (approx. 1 cm)170 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
2316 mg
Białko
45.8 g
Kalorie
3769.6 kJ /
901 kcal
Tłuszcz
50.3 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
22.2 g
Węglowodany
65.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate cake pops
1 godz. 55 min
Soft Cake with Salted Caramel
1 godz. 40 min
Stroganoff Strudel
1 godz. 40 min
Pancakes with Cream and Pistachios (Qatayef with Achta)
50 min
Bacon Cheeseburger Garbage Bread
2 godz. 45 min
Bagels with Egg and Bacon Jam
3 godz. 20 min
Nougat Biscuits
2 godz. 30 min
Pizza Diavola
1 godz. 30 min
Limoncello Tarts
3 godz. 15 min
Pizza with Courgettes
2 godz. 40 min
Vanilla Cream Gugelhupf
1 godz. 20 min
Chicago-Style Deep Dish Pizza
2 godz. 50 min