Cheese and Onion Cornbread (Sopa Paraguaya)
TM6 TM5

Cheese and Onion Cornbread (Sopa Paraguaya)

3.1 (7 ocen)

Składniki

  • 60 g butter, plus extra for greasing
  • 170 g onions, halved
  • 250 grams milk
  • 4 egg yolks, from medium eggs
  • 230 g cottage cheese
  • 320 g cornmeal, medium
  • 1 tsp fine sea salt
  • 1 tsp baking powder
  • 4 egg whites, from medium eggs

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
606 kJ / 145 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
15 g
Tłuszcz
6 g
Błonnik
2.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy