Cheese and Onion Cornbread (Sopa Paraguaya)

Cheese and Onion Cornbread (Sopa Paraguaya)

3.2 9 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
16 pieces

Składniki

  • butter plus extra for greasing
    60 g
  • onions halved
    170 g
  • milk
    250 grams
  • egg yolks from medium eggs
    4
  • cottage cheese
    230 g
  • cornmeal, medium
    320 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • baking powder
    1 tsp
  • egg whites from medium eggs
    4

Wartości odżywcze na 1 piece

Kalorie 145 kcal / 606 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 15 g
Błonnik 2.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...