
Urządzenia i Akcesoria
Kylling med cremet grøntsagssauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
4 portioner
Składniki
-
vand400 g
-
gulerødder skåret i mindre stykker130 g
-
knoldselleri skåret i mindre stykker60 g
-
persille, frisk eller25 g
-
terning hønsebouillon (til 0,5 l)1
-
kyllingebryst uden skind, skåret i strimler (5 x 2 cm)600 g
-
salt plus ekstra efter smag½ tsk
-
peber, friskkværnet plus ekstra efter smag¼ tsk
-
champignoner, friske skåret i skiver150 g
-
hvedemel30 g
-
fløde100 g
-
worcestershire sauce (opcjonalnie)1 tsk
-
citronsaft1 tsk
-
smør skåret i mindre stykker30 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
342 kcal /
1432 kJ
Białko
39 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
10 g
Błonnik
3.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Min Kogebog
174 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen