Urządzenia i Akcesoria
Asiatisk ris med æg og grøntsager
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
6 portioner
Składniki
-
20 g jordnøddeoliesesamolie20 g
-
løg i halve100 g
-
gulerødder i store stykker (4 cm)150 g
-
bacon i tern150 g
-
sojasauce30 g
-
sukker2 tsk
-
1 bouillonterning (0,5l), hjemmelavetfond (opcjonalnie) hjemmelavet1 tsk med top
-
350 g ris, langkornet, hvide, (kogetid 18-20 min)ris, kortkornede hvide, (kogetid 18-20 min)350 g
-
vand1200 g
-
blandede grøntsager (fx broccoli i små buketter, frostne ærter, blomkål i små buketter, grønne bønner skåret i mindre stykker, courgetter skåret i mindre stykker)400 g
-
æg4
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16 g
Kalorie
1748 kJ /
418 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
4.4 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetarlasagne
Keine Bewertungen
Bagt mac and cheese med grøntsager
Keine Bewertungen
Soba nudler
Keine Bewertungen
Japanske ramen nudler
Keine Bewertungen
Dumpling dej
1 Std.
Kinesiske ægnudler
1 Std.
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Keine Bewertungen
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Keine Bewertungen
Speltsalat med feta og tomater (1500 kcal)
Keine Bewertungen
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Keine Bewertungen
Pasta med rejer og spinat (2500 kcal)
50 Min
Risotto med ærter og mynte (2200 kcal)
Keine Bewertungen