Urządzenia i Akcesoria
Cremet tomatsuppe
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portioner
Składniki
-
fed hvidløg1
-
løg skåret i halve50 g
-
30 g olivenoliesmør30 g
-
tomater skåret i halve700 g
-
tomatpure70 g
-
salt1 tsk
-
sukker1 tsk
-
1 tsk urtemix til pizzaoregano, tørret1 tsk
-
vand500 g
-
1 tsk med top fondbouillonterning (0,5l)1
-
fløde100 g
-
basilikumblade friske2 - 4
-
persille, frisk kun blade1 kvist
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
790 kJ /
188 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Min Kogebog
174 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Misosuppe med tofu
Nessuna valutazione
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Nessuna valutazione
Vietnamesisk pho
Nessuna valutazione
Miso kyllinge suppe
Nessuna valutazione
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Nessuna valutazione
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Nessuna valutazione
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Nessuna valutazione
Vichyssoise med pasta
35min
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Nessuna valutazione
Aubergine cream soup
Nessuna valutazione
Kyllingelaksa
30min
Svampesuppe med vilde ris
Nessuna valutazione