Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 stroužky česneku
- 2 kusy červené cibule, napůl
- 300 gramů mrkve, na kousky
- 100 gramů rýže, na rizoto
- ½ čajové lžičky kari
- 4 špetky římského kmínu
- 20 gramů oleje, řepkového
- 450 gramů vody
- 1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
- 150 gramů rajčat, na čtvrtky
- 50 gramů sýra, čerstvého (nezrajícího), s jogurtem (14 % tuku)
- 2 čajové lžičky citrónové šťávy
- ½ čajové lžičky soli
- 4 špetky mletého černého pepře
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1803 kJ / 431 kcal
- Białko
- 9.3 g
- Węglowodany
- 60.1 g
- Tłuszcz
- 16.9 g
- Błonnik
- 9.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rizoto s dýní a taleggiem
45 min
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30 min
Smetanové rizoto s modrým sýrem a ořechy
30 min
Těstoviny s rajčaty a špenátem
30 min
Mrkvové palačinky s rajčatovou omáčkou
1h
Houbové quinotto
30 min
Špenátové rizoto
30 min
Penne s čočkovo-rajčatovou omáčkou - z jednoho hrnce
40 min
Ořechové rizoto s pečenými rajčaty
40 min
Houbové rizoto
40 min
Gnocchi s rajčatovou omáčkou, bazalkou a parmazánem
30 min
Rizoto s dýní a uzeným lososem
35 min