Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů směsi ořechů, celých (např. mandle, kešu ořechy)
- 300 gramů ovesných vloček
- 80 gramů směsi semínek (např. slunečnice, dýně, lněná semínka)
- 100 gramů sušeného ovoce (např. rozinky, brusinky), nakrájeného na kousky, pokud jsou velké (např. meruňky nebo datle)
-
120 - 160
gramů javorového sirupu, podle chuti
lub 120 - 160 gramů medu
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1198 kJ / 286 kcal
- Białko
- 8.9 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.7 g
- Błonnik
- 3.2 g
- Sód
- 8.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Toastový chléb (bez lepku)
14 Std.
Extra ořechovo-semínková granola
1h 40min
Klasický flapjack
55min
Ovesné mléko
1h 10min
Toustový chléb se zakysanou smetanou
1h 40min
Ovocná želé srdíčka
1h 15 min
Batátové muffiny s vlašskými ořechy
1h
Lutika
1h 20 min
Křupavý jogurtový chléb
3h
Tortilly z celozrnné mouky
1h
Ovesné sušenky s čokoládou a banánem
35 Min
Portugalský chléb (Pão de água)
3h 30min