Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 gramů květákových růžiček
- 450 gramů vody
- 1 čajová lžička kurkumy
- 1 cibule (cca 70 gramů), napůl
- 20 gramů čerstvého zázvoru, oloupaného, na tenké plátky
- 10 gramů olivového oleje
- 1 čajová lžička červené kari pasty
- 300 gramů mandlového mléka, neslazeného
-
1
čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
lub 1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - 10 gramů rajčatového protlaku
- ½ čajové lžičky soli
- 1 polévková lžíce mandlových plátků na ozdobu (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 918 kJ / 221 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 9.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bramborovo-cizrnová polévka s kari
30 min
Krémová cuketová polévka s mátou a cukrovým hráškem
35min
Kukuřičná kari polévka s kokosovým mlékem
25min
Lososový krém s pažitkovou omeletou a pečenými kaštany - 2017
50min
Thajská polévka s krevetami
30 min
Rybí polévka s kokosovým mlékem a batáty
35min
Polévka z odřezků ze zeleniny
50min
Dýňovo-rajčatová polévka s kokosovým mlékem
35min
Cizrnová polévka s masovými knedlíčky
45 min
Květáková polévka s kari a mandlovým mlékem
40 min
Polévka z máslové dýně s kokosovým mlékem
30 min
Květáková polévka s krutony
30 min