Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Teig
- 250 g Milch
- 80 g Olivenöl
- 15 g frische Hefe
- 350 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bemehlen
- 15 g Zucker
- 1 TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 10 g Minze, abgezupft
- 50 g Pecorino
- 75 g Frischkäse
- 1 ½ TL Schwarzkümmel-Samen
- Wartości odżywcze
- na 1 Stück
- Kalorie
- 921 kJ / 220 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Focaccine
2j
Fatayer mit Käse Minze
1 godz. 5 min
Fladenbrot Quattro Formaggi
40 min
Orientalischer Kartoffelsalat
2j
Empanadas
50 menit
Gefülltes Fladenbrot mit Hummus
30 min
Gözleme mit Feta
1j
Hefeschnecken mit Sesampaste
2j
Auberginen-Curry-Dip (Bangladesh)
30 min
Würziges Fladenbrot
1 Std. 40 Min
Börek vom Backblech - Tepsi Böreği
1j
Pide mit Tomaten, Bergkäse und Mozzarella
1j 30 menit