Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g bal
- 1800 g su
- 500 g kuru kayısı (gün kurusu), ikiye bölünmüş
- Wartości odżywcze
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 436 kJ / 104 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 23.5 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
- Błonnik
- 2 g
Alternatywne przepisy
Hibiskus Şerbeti
3sa 25 dk
Revani
12h 40min
Patates, Yeşil Fasulye, Havuç ve Tavuk Püresi
30min
Sindirim Çayı
35 Min
Beyaz Peynirli Bezelye Pankekleri
20 Min
Zerdeçallı Yeşil Çay
Keine Bewertungen
Soğanlı Tarte Flambe
1h
Dereotlu Süzme Yoğurt Soslu Salatalık Dilimleri
10min
Tahıllı Elma Lapası
10min
Soyulmuş Sarımsak
5min
Tavuk Suyu
1sa 10 dk
Bulgurlu Kıymalı Ispanak
30min