Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Sos
- 20 g taze zencefil, soyulmuş, ince dilimlenmiş (2 mm)
- 2 diş sarımsak
- 100 g soya sosu
- 50 g bal
- 1 - 2 tk susam yağı
-
25
g barbekü sosu
lub 25 g hoisin sosu - 1 tutam toz karabiber
Tavuk ve Pirinç Pilavı
- 800 g tavuk göğsü fileto, derisiz, küp küp doğranmış (2-3 cm)
- 400 g karışık biber, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
-
1
tk ev yapımı sebze bulyon,
lub ½ toz sebzeli çeşni - ½ tk tuz
- 300 g uzun taneli pirinç
- 1000 g su
- 2 yk mısır nişastası (20 g)
- Wartości odżywcze
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 1708 kJ / 408 kcal
- Białko
- 38 g
- Węglowodany
- 55 g
- Tłuszcz
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ton Balıklı Makarna Salatası
35min
Pirinç Pilavı Eşliğinde Tavuk Şiş ve Ilık Sebze Salatası
2hod.
Taze Mısır Polentalı Balık Filetosu
1h 5 min
Fırınlanmış Havuç
30min
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25 phút
İmam Bayıldı
1h
Pide
1h 20 min
Soğanlı Tarte Flambe
1h
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9 Std. 25 Min
Pakette Sardalya ve Fasulye Salatası
1h
Mercimek Çorbası, Buharda Pişirilmiş Tavuk Şiş ve Sebze
35min
Patatesli Pratik Ekmek
12 Std.