Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 325 g di panna con il 35% di grassi
- 250 g di zucchero
- 230 g di miele liquido
- 35 g di burro, a pezzi
- 125 g di cioccolato fondente, 70% di cacao, a pezzi
- 75 g di cioccolato fondente, 99% di cacao, a pezzi
- 1 pizzico di fior di sale
- 50 g di mandorle pelate, tostate
- 50 g di arachidi, tostate, non salate
- 50 g di anacardi, tostati, non salati
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 265 kJ / 63 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Albumi montati a neve
5min
Treccia al burro a 6 capi
2sa 35 dk
Condimento balsamico
Brak ocen
Purè di patate
45 Min
Gnocchi di patate
1h 30min
Torta di carote
1h 10min
Creste di gallo all'anice
Brak ocen
Treccia della domenica in due varianti
2 Std. 10 Min
Pizza alla farina di farro
Brak ocen
Gnocchi di patate
1 Std. 15 Min
Panini di San Gallo
26 godz. 30 min
Confettura classica
55 Min