Lecca lecca al cioccolato bianco e cocco

Lecca lecca al cioccolato bianco e cocco

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
10 porzioni

Składniki

Il ripieno di crema al cocco
  • 2 fogli di gelatina (1,9 g/foglio) e un recipiente di acqua fredda
  • 100 g di latte di cocco
  • 120 g di cioccolato bianco a pezzi
  • 200 g di panna con il 35% di grassi molto fredda
La glassa al cioccolato
  • 200 g di cioccolato bianco a pezzi
  • 20 g di olio di semi di uva
  • 40 g di cocco secco, grattugiato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 4 g
Kalorie 1290 kJ / 310 kcal
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 20 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...