Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Il ripieno di crema al cocco
- 2 fogli di gelatina (1,9 g/foglio) e un recipiente di acqua fredda
- 100 g di latte di cocco
- 120 g di cioccolato bianco, a pezzi
- 200 g di panna con il 35% di grassi, molto fredda
La glassa al cioccolato
- 200 g di cioccolato bianco, a pezzi
- 20 g di olio di semi di uva
- 40 g di cocco secco, grattugiato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1290 kJ / 310 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 24 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Knöpfli
50min
Ciambella al limone
2 godz.
Crema Thermomix® per le feste
25 Min
Stelle alla cannella
1 godz. 30 min
Tiramisù
5 godz. 40 min
Bastoncini alle nocciole
1 godz. 50 min
Biscotti milanesini
3h
Muffin alla vaniglia e gocce di cioccolato al vapore
55min
Focaccia con acciughe
Brak ocen
Caramelle al cioccolato e frutta secca
Brak ocen
Foresta nera
2 godz. 30 min
Panini del 1° Agosto
1 godz. 10 min