Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Il ripieno di crema al cocco
- 2 fogli di gelatina (1,9 g/foglio) e un recipiente di acqua fredda
- 100 g di latte di cocco
- 120 g di cioccolato bianco, a pezzi
- 200 g di panna con il 35% di grassi, molto fredda
La glassa al cioccolato
- 200 g di cioccolato bianco, a pezzi
- 20 g di olio di semi di uva
- 40 g di cocco secco, grattugiato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1290 kJ / 310 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 24 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kipferl alla vaniglia
1h 30min
Meringhe dell'Emmental
2h 15 min.
Panini del 1° Agosto
1 Std. 10 Min
Torta di carote
1 Std. 10 Min
Insalata di pasta
35min
Alberello di cioccolato
10h
Fagottini di carne
3 Std.
Pizzette
1h 20min
Lasagne al forno
2h 30min
Grittibänz dolci
2h 15 min.
Mousse al cioccolato
3 Std. 30 Min
Focaccia con pomodori
40min