Trancetti croccanti al cioccolato

Trancetti croccanti al cioccolato

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
8 porzioni

Składniki

Il biscotto
  • 135 g di mandorle tritate
  • 150 g di zucchero a velo
  • 50 g di zucchero
  • 5 albumi d'uovo
  • 40 g di croccante tritato (vedi consiglio)
La ganache al cioccolato
  • 250 g di cioccolato fondente, 70% di cacao a pezzi
  • 250 g di panna con il 30% di grassi molto fredda

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 9 g
Kalorie 2165 kJ / 519 kcal
Tłuszcz 34 g
Węglowodany 42 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...