Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La crema al cioccolato bianco e vaniglia
- 1 stecca di vaniglia
- 300 g di panna con il 35% di grassi
- 350 g di cioccolato bianco, a pezzi
Il biscotto al cioccolato
- 50 g di zucchero
- 50 g di cacao in polvere
- 200 g di farina
- 125 g di burro, a pezzi
- 1 uovo
La decorazione
- 100 g di fragole
- 150 g di lamponi freschi
- 100 g di mirtilli
- 125 g di ribes rossi
- 30 g di zucchero a velo
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3667 kJ / 879 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 80 g
- Tłuszcz
- 54 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Menu: Lombata di maiale ripiena con purea di pastinache e patate e ciambellone ai mandarini
Keine Bewertungen
Salsa olandese
Keine Bewertungen
Torta tripla al cioccolato
3h
Crema al caramello
4u. 40min
Omini di pasta (Grittibänze)
2 Std. 10 Min
Torta speziata al cioccolato
Keine Bewertungen
Pollo alla pechinese
Keine Bewertungen
Salmone con salsa al mango, taccole e carote
1h
Pasta con ajvar e porro
30 min
Riso al latte con purea ai frutti di bosco
55 Min
Torta al cioccolato con sorpresa
1h 10min
Polenta ticinese
45 min