Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Lo sciroppo
- 100 g di zucchero
- 100 g di acqua
- 80 g di rum
La mousse al cioccolato
- 150 g di panna con il 35% di grassi, molto fredda
- 180 g di cioccolato fondente, 70% di cacao, a pezzi
- 3 uova
- 40 g di zucchero
La decorazione
- 3 lime
- 100 g di burro
- 400 g di banane
- 100 g di zucchero
- 30 g di panna con il 35% di grassi
- 30 biscotti savoiardi (per uno stampo per charlotte Ø 16 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4029 kJ / 961 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 120 g
- Tłuszcz
- 41 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zuppa di funghi e patate
45 Min
Blanquette di vitello
1 Std. 15 Min
Dip di tonno
5 min
Carne di manzo in salsa alla panna e funghi
1j
Gratin di patate
1h 10 min
Pollo in salsa adobo con purè di platano
1j 20 menit
Mini maddalene al cioccolato
Brak ocen
Millefoglie al cioccolato
Brak ocen
Trancetti al caramello
Brak ocen
Budino alle pere e fragole
Brak ocen
Pasta con pollo e funghi
Brak ocen
Pasta di zucchero
1h 10 min