Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La ganache al cioccolato al latte
- 2 fogli di gelatina, (1,9 g/foglio) e un recipiente d'acqua fredda
- 75 g di panna con il 35% di grassi
- 130 g di cioccolato al latte, a pezzi
- 50 g di zucchero
Il tortino
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
- 90 g di cioccolato fondente, a pezzi
- 40 g di cioccolato al latte, senza zucchero, a pezzi
- 20 g di burro
- 500 g di acqua
La decorazione
- riccioli di cioccolato al latte o di cioccolato bianco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 507 kJ / 121 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pollo con purea di patate
1 Std. 15 Min
Mousse di tonno
5 Min
Chutney di zucca e albicocche
Brak ocen
Menu: Lombata di maiale ripiena con purea di pastinache e patate e ciambellone ai mandarini
Brak ocen
Number Cake 50 anni Thermomix®
5h
Salsa alle arachidi
10 Min
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Torta di spinaci e carote al vapore
Brak ocen
Frittata con carne macinata e composta di mele e barbabietole
1 Std. 10 Min
Brownies al cioccolato
45min
Crocchette di prosciutto con besciamella veloce
9h 15min
Torta soffice al cioccolato
1 Std. 30 Min