Urządzenia i Akcesoria
Vulcano al cioccolato e ciliegie
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 porzioni
Składniki
-
150 g di burro + q.b. per gli stampi
-
75 g di farina + q.b. per gli stampi
-
6 ciliegie fresche, denocciolate
-
40 g di liquore alla mandorla (tipo Amaretto)
-
145 g di cioccolato fondente a pezzi
-
150 g di zucchero
-
3 uovo
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
7 g
Kalorie
2166 kJ /
519 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cornetti al prosciutto
35 min
Limone caldo
10 min
Crêpe
1 godz. 15 min
Birchermüesli
1 godz. 10 min
Cookies
50 min
Pancakes
45 min
Panini del 1° Agosto
1 godz. 10 min
Lasagne classiche
2 godz. 5 min
Pizzette "Tricolore"
Brak ocen
Bastoncini alle nocciole
1 godz. 50 min
Panini al müesli (dolci)
2 godz.
Baci di cioccolato e nocciole
1 godz. 25 min