Torta speziata al cioccolato

Torta speziata al cioccolato

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz.
8 porzioni

Składniki

  • 1 foglio di gelatina (1,9 g/foglio) e un recipiente di acqua fredda
  • 150 g di cioccolato fondente, 70% di cacao a pezzi
  • 125 g di burro a pezzi
  • 50 g di zucchero
  • 1 pizzico di cannella in polvere
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • 1 pizzico di pepe lungo
  • 1 chiodo di garofano
  • 3 uovo

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 4 g
Kalorie 1151 kJ / 278 kcal
Tłuszcz 23 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...