Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 foglio di gelatina, (1,9 g/foglio) e un recipiente di acqua fredda
- 150 g di cioccolato fondente, 70% di cacao, a pezzi
- 125 g di burro, a pezzi
- 50 g di zucchero
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di pepe lungo
- 1 chiodo di garofano
- 3 uova
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1151 kJ / 278 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto ai funghi con insalata di zucca
Brak ocen
Number Cake 50 anni Thermomix®
5h
Panna cotta
6h 30min
Riso con pollo e verdure
30min
Torta di Pasqua
1h 45min
Couscous con agnello e verdure
50min
Delizie di mela e meringa
2j
Rotolo all'arancia
30min
Gamberi in casseruola con vermicelli
30min
Pasta di zucchero
1h 10min
Torta soffice al cioccolato
1h 30min
Tiramisù alle fragole e sambuco
3u. 15min