Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di cioccolato fondente, a pezzi
- 400 g di panna intera
- 400 g di latte intero
- 6 tuorli d'uovo
- 135 g di zucchero
- 100 g di zucchero di canna greggio
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2518 kJ / 603 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 57 g
- Tłuszcz
- 38 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse al cioccolato
3 Std. 20 Min
Salsa olandese
Brak ocen
Glassa al burro
5 Min
Focaccia alle olive
2 Std. 20 Min
Meringhe dell'Emmental
2h 15min
Millefoglie con glassa alla mela cotogna
Brak ocen
Carac (Tortini al cioccolato)
2h
Creste di gallo all'anice
Brak ocen
Salsa olandese
15 Min
Natillas
1 Std.
Millefoglie alle mele con zafferano
3h 15min
Panna cotta al cioccolato bianco con frutto della passione
6h 40min