Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Sarmalele cu păsat
-
250
g păsat
lub 250 g bulgur - 1200 g apă
- 6 - 12 frunze de varză creață (6 frunze mari sau 12 frunze mici)
- 180 g ceapă, tăiată jumătăți
- 2 căței de usturoi
- 200 g ciuperci proaspete (ex. champignon, ciuperci de pădure, shiitake)
- 20 g unt, nesărat sau sărat
- 1 - 1 ½ linguriță sare
- ½ - ¾ linguriță piper negru măcinat
Sosul
- 30 g unt, nesărat sau sărat
- 80 g frișcă lichidă, min. 30% grăsime
- ½ - ¾ linguriță sare
- ¼ - ½ linguriță piper negru măcinat
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1185 kJ / 283 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 5 g
Alternatywne przepisy
Gulaș de vită cu găluști de pâine
1 Std. 30 Min
Sarmale
1h 50min
Brunch franțuzesc
Ninguna valoración
Pizza cu făină de alac, andive și brânză Taleggio
Ninguna valoración
Chili con carne
40 Min
Gnocchi tricolore
35 Min
Pateu țărănesc
48h
Varză și costițe gătite lent
12h 20min
Cozonac de carne bavarez
4h 30min
Suc pentru protecție celulară
10 min
Tocană de fasole albă și usturoi
50 min
Borș rusesc
50 min