Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g ulei de măsline, plus pentru uns
- 5 g pătrunjel proaspăt, doar frunzele
- 5 g cepșoară, tocată grosier
- 5 g salvie proaspătă, doar frunzele
- 5 g cimbru proaspăt, doar frunzele
- 5 g rozmarin, proaspăt, doar frunzele
- 1 lingură muștar
- 3 căței de usturoi
- 1 linguriță semințe de fenicul, uscate
- 500 g pere, curățate de coajă, curățate de sâmburi, tăiate sferturi
- 200 g ceapă roșie, sferturi
- 2000 g fleică de porc, fără os, cu șoric, tranșată în stil fluture (vezi recomandarea)
- 2 lingurițe sare de mare, plus 2 prize pentru presărat deasupra
- 2 ½ lingurițe piper negru măcinat
- 2 bulbi de fenicul, sferturi
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 2963.8 kJ / 708.4 kcal
- Białko
- 12.9 g
- Węglowodany
- 13.4 g
- Tłuszcz
- 67.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 24.4 g
- Błonnik
- 3.7 g
- Sód
- 303.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ciocolată caldă Inca
40min
Milkshake cu caramel sărat
20 min
Mocktail Galapagos
Brak ocen
Nuci caju cu cocos, limetă și chilli jalapeño
Brak ocen
Bundt marocan
Brak ocen
Gazpacho de sfeclă aurie
Brak ocen
Cocktail cu căpșune
10 min
Ruladă cu 3 feluri de carne
2h 5min
Pulpă de curcan învelită în bacon, cu cartofi
1h 40min
Coaste de porc cu bourbon
5 godz. 50 min
Chifle bao cu ciuperci în sos BBQ
1h 15 min
Cevapcici cu sos tzatziki
30min