Urządzenia i Akcesoria
Turkish Eggs (Çılbır)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
unsalted butter1 oz
-
olive oil plus extra to brush1 oz
-
dried chili flakes½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
plain Greek yogurt8 oz
-
salt to taste½ tsp
-
water58 oz
-
white vinegar½ oz
-
large eggs chilled (see Tip)2
-
fresh mixed herbs chopped (dill, mint, cilantro)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
758.8 mg
Białko
18.8 g
Kalorie
1760 kJ /
420.7 kcal
Tłuszcz
32.1 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
11.4 g
Węglowodany
14.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Shawarma Bowl
1 godz.
Spiced hot cider
20 min
Tex-Mex Salmon Burrito Bowl (Diabetes)
50 min
Spiralized Celery Root and Apple Salad
30 min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20 min
Grated Potato Pancakes (TM6)
35 min
Avocado Tuna Salad
5 min
Slow Cooked Potatoes
45 min
Avocado Tuna Salad
5 min
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30 min
Grisons Barley Soup
55 min
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1 godz. 10 min