Urządzenia i Akcesoria
Turkish Eggs (Çılbır)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
unsalted butter1 oz
-
olive oil plus extra to brush1 oz
-
dried chili flakes½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
plain Greek yogurt8 oz
-
salt to taste½ tsp
-
water58 oz
-
white vinegar½ oz
-
large eggs chilled (see Tip)2
-
fresh mixed herbs chopped (dill, mint, cilantro)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
758.8 mg
Białko
18.8 g
Kalorie
1760 kJ /
420.7 kcal
Tłuszcz
32.1 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
11.4 g
Węglowodany
14.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Overnight Oats with Matcha Yogurt
8 godz.
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Aperol® Sour with Aquafaba Foam
10 min
Oven Baked Vegetable Chips (TM6)
1 godz. 45 min
Grated Potato Pancakes (TM6)
35 min
Shrimp Louie Salad
1 godz. 30 min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40 min
Turkish eggs (Cilbir) on Greek yoghurt, served with toast and green salad
30 min
Boosted Iced Matcha Latte
5 min
Steamed Eggs in Tomato Sauce (Shakshuka)
45 min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 min
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30 min