Urządzenia i Akcesoria
Turkish Eggs (Çılbır)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
unsalted butter1 oz
-
olive oil plus extra to brush1 oz
-
dried chili flakes½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
plain Greek yogurt8 oz
-
salt to taste½ tsp
-
water58 oz
-
white vinegar½ oz
-
large eggs chilled (see Tip)2
-
fresh mixed herbs chopped (dill, mint, cilantro)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
758.8 mg
Białko
18.8 g
Kalorie
1760 kJ /
420.7 kcal
Tłuszcz
32.1 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
11.4 g
Węglowodany
14.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shrimp Scampi
40 min
Berry Limoncello Tiramisu
45 min
Cali Burger with Avocado Ranch
50 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Curly Fries with Garlic Sauce
55 min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 godz. 5 min
Turkish eggs (Cilbir) on Greek yoghurt, served with toast and green salad
30 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Baja-Style Fish Tacos
30 min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30 godz.
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 min
Chicken gyros with tzatziki
30 min