Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di tonno in scatola, sott'olio
- 4 filetti di acciuga, sott'olio
- 300 g di ricotta fresca
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 666 kJ / 160 kcal
- Białko
- 15.7 g
- Węglowodany
- 1.75 g
- Tłuszcz
- 10 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Purè di patate
45 Min
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 min
Risotto alla milanese
30 min
Mousse di tonno
5 min
Vitello tonnato
25 Std. 30 Min
Pesto alla genovese
20 min
Meringhe dell'Emmental
2h 15 min
Crema inglese
10 min
Risotto alla parmigiana
30 min
Mousse al cioccolato
3h 30min
Mousse di prosciutto
10 min
Purea di patate
45 Min