Dolcetti marocchini alle mandorle (Briouats)

Dolcetti marocchini alle mandorle (Briouats)

4.7 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 150 g di mandorle pelate
  • 60 g di zucchero
  • 1 uovo
  • 15 g di acqua di fiori d'arancio (vedere consiglio)
  • 2 fogli di pasta fillo
  • 50 g di burro sciolto
  • 40 g di miele

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzioni

Białko 12 g
Kalorie 2050 kJ / 490 kcal
Tłuszcz 33 g
Błonnik 6 g
Węglowodany 37 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...