Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g uien, doormidden gesneden
- 200 g wortelen, geschild en in stukken
- 20 g olijfolie
- 500 g lamsschouder, ontbeend, in stukken (4-5 cm)
- 1 tl gemalen gember
- ½ tl kaneel
- 2 snuifjes saffraan, gemalen
- ½ citroen
- 70 g honing
- ½ tl gemalen komijn
- 1 tl fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper, naar smaak
- 400 g griesmeel
- 2 el olijfolie
- 1 snuifje fijn zout, naar smaak
- water
- 100 g gedroogde abrikozen, ontpit
- 60 g amandelen, gepeld
- 15 g koriander, fijngehakt
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 3974 kJ / 950 kcal
- Białko
- 44 g
- Węglowodany
- 125 g
- Tłuszcz
- 30 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hartenbroodjes
1hod.
Kip garam masala
50 Min
Couscous met lam en groenten
50 Min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Thaise nachos
Brak ocen
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Brak ocen
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50 Min
Granaatappel Mojito
10 dk
Gierst met kip en curry
35 Min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1hod. 15min
Lang rijzende pizza
Brak ocen
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1h 10min