Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g uien, doormidden gesneden
- 200 g wortelen, geschild en in stukken
- 20 g olijfolie
- 500 g lamsschouder, ontbeend, in stukken (4-5 cm)
- 1 tl gemalen gember
- ½ tl kaneel
- 2 snuifjes saffraan, gemalen
- ½ citroen
- 70 g honing
- ½ tl gemalen komijn
- 1 tl fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper, naar smaak
- 400 g griesmeel
- 2 el olijfolie
- 1 snuifje fijn zout, naar smaak
- water
- 100 g gedroogde abrikozen, ontpit
- 60 g amandelen, gepeld
- 15 g koriander, fijngehakt
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 3974 kJ / 950 kcal
- Białko
- 44 g
- Węglowodany
- 125 g
- Tłuszcz
- 30 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Turkse moussaka
1 godz. 10 min
Mexicaanse kippensoep
40 min
Moutbrood
Keine Bewertungen
Fatayer met kaas en munt
2 godz.
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Keine Bewertungen
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 min
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14h 55 min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5h
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1 godz. 35 min
Kip garam masala
50min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30 min
Lamsstoofpotje
1h 45 min